Μελίσσια

Μελίσσια

Λεωφ. Δημοκρατίας 9 (έναντι οδού Πεντέλης 110)
"Σε κάθε ακαδημαϊκή χρονιά το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας με τον πλούτο των εμπειριών του στη διδασκαλία στηρίζει τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά στην πορεία του για την απόκτηση έγκυρων πιστοποιήσεων. Στηρίζουμε έμπρακτα, με επιστημονική μεθοδικότητα, με επαγγελματική συνέπεια, με τη φιλικότητα και την έγνοια που δείχνουμε στους οικείους μας. Εδώ είμαστε και νιώθουμε μια μεγάλη οικογένεια.

Σε εμάς το ταξίδι προς τη γνώση έχει ατομικό διαβατήριο για κάθε σπουδαστή μας και πολλά εισιτήρια στον κόσμο της δημιουργικότητας, της φαντασίας, του εκπαιδευτικού παιγνιδιού, των πρωτότυπων projects και της εξερεύνησης διάφορων πολιτισμών. Στα μονοπάτια της βιωματικής μάθησης θα έχετε σε κάθε βήμα δίπλα σας –σε όποια γλώσσα επιλέξετε- έναν τουλάχιστο εκπαιδευτικό και επιπλέον τον ακαδημαϊκό σύμβουλο. Μαζί μου μπορείτε να μοιράζεστε τους εκπαιδευτικούς στόχους σας, τη χαρά της επίτευξής τους, αλλά και τις τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

Και για εσάς τους ενήλικες που επιδιώκετε την επαγγελματική καταξίωση σας προσφέρουμε τις εξειδικευμένες πιστοποιήσεις που αφορούν στην ειδικότητά σας και αναγνωρίζονται πλήρως στις διεθνείς αγορές.

Η ειλικρίνεια και η διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε μ’ ένα ζεστό χαμόγελο θα μας κάνουν χαρούμενους συνοδοιπόρους στον προορισμό που θα επιλέξετε".

Ελευθερία Κόρδατζη, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος So Easy Μελισσίων

Απόφοιτη Pierce College

MA in Applied Linguistics