IELTS

IELTS ielts IELTS Ielts test IELTS τεστ

Περιγραφή:

Οι εξετάσεις IELTS για την απόκτηση του πτυχίου περιέχουν 4 ενότητες: 1. Κατανόηση ακουστικού κειμένου (Listening) 2. Κατανόηση γραπτού κειμένου (reading) 3. Παραγωγή γραπτού κειμένου (writing) 4. Χρήση προφορικού λόγου (Speaking)


Τύποι εξετάσεων IELTS

Για τα μέρη της εξέτασης IELTS που περιλαμβάνουν την Κατανόηση και την Παραγωγή γραπτού λόγου, προσφέρονται δύο διαφορετικές εξεταστικές ενότητες (Modules). Επιλέξτε:


Την Ακαδημαϊκή ενότητα αν ο στόχος σας είναι η ανώτατη εκπαίδευση


Την ενότητα Γενικής Κατάρτισης αν προγραμματίζετε να συμμετάσχετε σε μη ακαδημαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα , να αποκτήσετε εργασιακή πείρα ή να μεταναστεύσετε. Οι ενότητες Κατανόησης και Παραγωγής προφορικού λόγου είναι κοινές για όλους τους υποψηφίους. Αν δεν είστε σίγουροι για το ποια είναι η κατάλληλη ενότητα για σας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Αποτελέσματα Βαθμολογία

Με το IELTS γίνεται αξιολόγηση του επιπέδου των γνώσεών σας στην Αγγλική γλώσσα. Τα αποτελέσματα έχουν τη μορφή βαθμολογίας - δεν υπάρχουν επιτυχόντες ή αποτυχόντες. Το άριστα είναι το 9. τα περισσότερα πανεπιστήμια ζητούν από τον κάτοχο του πτυχίου IELTS να έχει βαθμολογία 6-7. Στον παρακάτω πίνακα αναγράφεται η αντιστοιχία με τα επίπεδα τον πτυχίων γενικών γνώσεων.

IELTS SCORE
C2 – CPE 7.5 +
C1 – CAE 6.5/7.0
B2 – FCE 5.0/5.5/6.0
B1 3.5/4.0/4.5
B2 3.0

Διάρκεια / Ισχύς:

Για δύο χρόνια.


Χρησιμότητα:

Είναι σύστημα αξιολόγησης, σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει αποδεικτικό γλωσσικής ικανότητας απαραίτητης για σπουδές σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Αναγνωρίζεται από πολλά πανεπιστήμια στη Βρετανία, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Νέα Ζηλανδία. Το IELTS καλύπτει και τις τέσσερις γλωσσικές ικανότητες – ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή – με επιλογή μεταξύ δύο ενοτήτων: μια Ακαδημαϊκή και μια Γενικής Εκπαίδευσης για το τεστ ανάγνωσης και γραφής.


Περίοδοι εξετάσεων:

Οι εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου διεξάγονται κάθε μήνα αρκετές φορές. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες ανακοινώνονται στην αρχή του χρόνου από το British Council (www.britishcouncil.gr) . Για να δηλώσετε συμμετοχή στις εξετάσεις θα πρέπει να υποβάλλετε τα χαρτιά σας τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα από την εξεταστική περίοδο που θέλετε. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται σε 13 εργάσιμες ημέρες.


Το IELTS είναι η πιο δημοφιλή εξέταση αγγλικής γλώσσας στον κόσμο,


ανοίγει την πόρτα για εργασία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Γιατί να δώσετε IELTS μέσω του Soeasy

Το Soeasy μετά την μεγάλη εμπειρία 24 ετών στο χώρο ξένων γλωσσών, έχει δημιουργήσει μια νέα αποκλειστική μέθοδο εκμάθησης ειδικά για τα τμήματα ενηλίκων που μειώνει τους χρόνους φοίτησης και υπογράφει την επιτυχία στις εξετάσεις.

Κάντε εγγραφή τώρα και αποκτήστε το πτυχίο IELTS σε 2 μήνες.

IELTS test ielts IELTS Ielts τεστ ielts ιελτσ