4-6 Ετών - Αγαπάς τις ξένες γλώσσες

Μετατρέπουμε τα πρώτα βήματα των μικρών μας φίλων στην ξένη γλώσσα, σε μία συναρπαστική εμπειρία. Σ’ ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης στον κόσμο της γνώσης μιλώντας στη γλώσσα που κάθε παιδί καταλαβαίνει. Τη γλώσσα του παιχνιδιού!

Με την καθοδήγηση και φροντίδα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών, οι μαθητές ανακαλύπτουν την ξένη γλώσσα μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες κατάλληλα διαμορφωμένες ακόμη και για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Διηγήσεις ιστοριών

“Και έζησαν αυτοί καλά και οι μικροί μας φίλοι καλύτερα!”
Μέσα από παραμύθια και ιστορίες που διεγείρουν την προσοχή αλλά και τη φαντασία των μαθητών μας, η πρώτη επαφή με την ξένη γλώσσα δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη!
Learn English

Θεατρικά δρώμενα

Αγαπημένοι ήρωες και μαγικοί κόσμοι ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των μαθητών μας!
Κούκλες, σκηνικά και κυρίως η αστείρευτη διάθεση και κατάρτιση των εκπαιδευτικών μας, διασφαλίζουν πως ο “δράκος” της ανίας δεν πρόκειται να ξυπνήσει!

Χειροτεχνίες, Puzzles

Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Καλλιεργούμε την έμπρακτη συμμετοχή των μαθητών μας, σε διασκεδαστικές κατασκευές και παιχνίδια που συμβάλουν στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους!

Τραγούδι & μουσική

Ακόμη μια ευχάριστη εκπαιδευτική νότα!
Μέσα από τα τραγούδια και τη μουσική, οι μαθητές μας αποκομίζουν πολύτιμες γνώσεις για την ξένη γλώσσα που διδάσκονται, με αβίαστο και ευχάριστο τρόπο.
Kids Bike