Μαθήματα για Ενήλικες

ΤΑ ΟΦΕΛΗ
ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ
So Easy Adults

Με τη μέθοδο So Easy Adults όλες οι γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ενήλικες κατά την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, ξεπερνιούνται!
Οι ενήλικες πλέον μπορούν να μάθουν να επικοινωνούν στην ξένη γλώσσα της επιλογής τους αλλά και να αποκτήσουν το αντίστοιχο Πιστοποιημένο Πτυχίο με:
Τα παραπάνω εντυπωσιακά ποσοστά είναι αποτέλεσμα της πρωτοποριακής μεθόδου So Easy Adults η οποία στοχεύει στην ουσία των εκπαιδευτικών αναγκών των ενηλίκων, στηριζόμενη σε 4 κύριους άξονες:
Εξάσκηση στο γραπτό λόγο
από τα πρώτα στάδια του προγράμματος. Χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση, οι σπουδαστές μαθαίνουν να γράφουν στη γλώσσα της επιλογής τους, ανακαλύπτοντας όλα τα μυστικά επικοινωνίας και έκφρασης του γραπτού λόγου.
Έμφαση και εξάσκηση στον προφορικό λόγο
με θέματα γενικού ενδιαφέροντος και στόχο την απόκτηση γνώσεων σχετικών με τη σύγχρονη πραγματικότητα, τον πολιτισμό και την κουλτούρα ξένων χωρών και λαών.
Εκπαιδευτικά μέσα υψηλής τεχνολογίας
με τα οποία ο σπουδαστής καλείται με διαδραστικό τρόπο να αξιοποιήσει τη διδακτέα ύλη, στην πράξη! Έρχεται σε επαφή με οπτικοακουστικό υλικό που τον βοηθά να αφομοιώσει όλες τις πληροφορίες που λαμβάνει στο μάθημα με ζωντάνια και πραγματική έμπνευση!
Με τη χρήση των διαδραστικών πινάκων (ΙnteractiveBoards)
κάθε σπουδαστής μπορεί κυριολεκτικά να πάρει το μάθημα σπίτι του. Αποθηκεύει στο δικό του usb όλες τις σημειώσεις και το υλικό του μαθήματος και το επεξεργάζεται στο σπίτι!

Οι συνεργασίες μας

Η επιτυχία μας σε αριθμούς τα τελευταία 5 χρόνια:

9100

Επιτυχόντες Lower Cambridge ή Michigan


6500

Επιτυχόντες Proficiency Cambridge ή Michigan


4800

Επιτυχόντες DELF/ DALF


5100

Επιτυχόντες ZERTIFICAT - Β1 & B2


6400

Επιτυχόντες TOEIC & BULLATS


2600

Επιτυχόντες TOEFL/ IELTS/ GMAT/ GRE