Παλλήνη

Παλλήνη
210 6034734, 210 6034735
Λ. Μαραθώνος 49

"Εμείς στο So Easy Παλλήνης ακολουθούμε πιστά τη φιλοσοφία και το πρόγραμμά μας με στόχο να κρατάμε πάντα τις υποσχέσεις που δίνουμε στους μαθητές μας και τους γονείς.

Είμαστε δίπλα σας. Με τους κατάλληλους ανθρώπους και τη σωστή μέθοδο στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των παιδιών μας.

Είμαστε δίπλα σας. Για να αισθάνονται, οι γονείς, εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε. Για να καλλιεργούμε ειλικρινείς σχέσεις και άμεση επαφή μαζί τους.

Αυτό που μετρά τελικά είναι κάθε μαθητής να έρχεται με διάθεση να δουλέψουμε μαζί για την επίτευξη του εκάστοτε στόχου και να φεύγει... με χαμόγελο.

Με δύο λέξεις: So Easy!"

Σοφία Κερίδου, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος So Easy Παλλήνης

 

ΝΕΑ

Ξένες Γλώσσες Για Ενήλικες!

Ξένες Γλώσσες Για Ενήλικες!

Εργασία; Σπουδές; Πιστοποίηση Γλώσσας; Oποια και αν είναι η ανάγκη σας η μέθοδος So Easy For Busy, σας δίνει λύσεις! 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ!

Με την εμπειρία 22 ετών στο χώρο των ξένων γλωσσών. Με την κορυφαία ακαδημαϊκή ομάδα. Με την εγγύηση της μεγαλύτερης αλυσίδας ξένων γλωσσών με εξειδίκευση στους ενήλικες, η μέθοδος εκμάθησης So Easy For Busy, αποτελεί την απάντηση στις σύγχρονες εκπαιδευτικές σας ανάγκες.

Αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε από την Ακαδημαϊκή Ομάδα του So Easy για 3 ολόκληρα χρόνια, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει λύσεις στις συνήθεις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ενήλικες στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Η μέθοδος εκμάθησης, So Easy For Busy, είναι σχεδιασμένη ώστε να

προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ενήλικα, 

προσφέροντάς του το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον με το αντίστοιχο περιεχόμενο γνώσεων, που τον οδηγεί γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά, στην επίτευξη του στόχου του.

Τα τμήματα ενηλίκων διαμορφώνονται κάθε φορά ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεων, το στόχο και το χρόνο που μπορεί να αφιερώσει κάθε σπουδαστής.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στο σπουδαστή ακόμα και να μεταπηδήσει σε επόμενο τμήμα (επίπεδο) κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Οι καινοτομίες όμως, δε σταματούν εδώ.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ!

Μάθε περισσότερα
Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς και των So Easy Παλλήνης!

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς και των So Easy Παλλήνης!

Την Κυριακή 3 Απριλίου διεξήχθη ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Παλλήνη και της ομάδας απαρτιζόμενης από μαθητές και μαθήτριες του So Easy Παλλήνης, μέχρι 12 ετών. 

Οι μαθητές μας δίδαξαν ποδόσφαιρο και ήθος επικρατώντας του Ολυμπιακού με σκορ 6-3. 

Συγχαίρουμε τόσο τους μαθητές μας για την προσπάθεια και τη νίκη όσο και τους γονείς για τη θερμή συμπαράσταση και υποστήριξη. 

Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς το Μάϊο.

Δείτε φωτογραφίες από τον Αγώνα μας!

Μάθε περισσότερα