Μελίσσια

Μελίσσια
210 8037871, 210 8037873
Λεωφ. Δημοκρατίας 9 (έναντι οδού Πεντέλης 110)

"Σε κάθε ακαδημαϊκή χρονιά το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας με τον πλούτο των εμπειριών του στη διδασκαλία στηρίζει τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά στην πορεία του για την απόκτηση έγκυρων πιστοποιήσεων. Στηρίζουμε έμπρακτα, με επιστημονική μεθοδικότητα, με επαγγελματική συνέπεια, με τη φιλικότητα και την έγνοια που δείχνουμε στους οικείους μας. Εδώ είμαστε και νιώθουμε μια μεγάλη οικογένεια.

Σε εμάς το ταξίδι προς τη γνώση έχει ατομικό διαβατήριο για κάθε σπουδαστή μας και πολλά εισιτήρια στον κόσμο της δημιουργικότητας, της φαντασίας, του εκπαιδευτικού παιγνιδιού, των πρωτότυπων projects και της εξερεύνησης διάφορων πολιτισμών. Στα μονοπάτια της βιωματικής μάθησης θα έχετε σε κάθε βήμα δίπλα σας –σε όποια γλώσσα επιλέξετε- έναν τουλάχιστο εκπαιδευτικό και επιπλέον τον ακαδημαϊκό σύμβουλο. Μαζί μου μπορείτε να μοιράζεστε τους εκπαιδευτικούς στόχους σας, τη χαρά της επίτευξής τους, αλλά και τις τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

Και για εσάς τους ενήλικες που επιδιώκετε την επαγγελματική καταξίωση σας προσφέρουμε τις εξειδικευμένες πιστοποιήσεις που αφορούν στην ειδικότητά σας και αναγνωρίζονται πλήρως στις διεθνείς αγορές.

Η ειλικρίνεια και η διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε μ’ ένα ζεστό χαμόγελο θα μας κάνουν χαρούμενους συνοδοιπόρους στον προορισμό που θα επιλέξετε".  

 

Ελευθερία Κόρδατζη, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος So Easy Μελισσίων

Απόφοιτη Pierce College

MA in Applied Linguistics

ΝΕΑ

Γιορτή  Γαλλοφωνίας 2017

Γιορτή Γαλλοφωνίας 2017

Στα πλαίσια της γιορτής της Γαλλοφωνίας 2017 και της σημερινής παγκόσμιας ημέρας αφιερωμένης στην ποίηση, ο σπουδαστής μας Aris S. απάγγειλε ποιήματα από το έργο του François de Cornière "Ces moments-là": Η ποίηση του σύγχρονου Γάλλου ποιητή εστιάζει στις απλές καθημερινές χαρές, τις εκπλήξεις και τα απρόσμενα του χρόνου, καθώς και τη φιλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Μάθε περισσότερα
Carnival Tale February 2017

Carnival Tale February 2017

Στα πλαίσια των αγγλικών βιωματικών παραμυθιών

“Fairytales in Action”,

το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

παρουσιάσαμε την διασκευή του παραμυθιού

“How Officer Pat saved the whole Town”

του χιουμορίστα Αμερικανού συγγραφέα παιδικών ιστοριών

Dr. Seus.    

Μάθε περισσότερα
Διαδραστικό Αγγλικό παραμύθι

Διαδραστικό Αγγλικό παραμύθι "Santa's Day-Off"!

Συγχαρητήρια στην ομάδα των παιδιών του εκπαιδευτηρίου μας που συμμετείχε στο διαδραστικό Αγγλικό παραμύθι "Santa's Day-Off"!

Το motto της ημέρας ήταν "Kindness is what Christmas is all about" !!

Μάθε περισσότερα
X-mas Celebration!

X-mas Celebration!

Οι μαθητές του So Easy Μελισσίων ετοιμάστηκαν για να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα με ποικίλα τραγούδια, πολύχρωμες ζωγραφιές και ωραιότατα χειροποίητα διακοσμητικά!!

Το αστέρι του δέντρου μας έγινε πιο λαμπερό παίρνοντας φως από την αγνότητα και την αγάπη των παιδικών ψυχών!!

Μάθε περισσότερα
Ο μαθητής μας Γιώργος Μουτάφης στον Alpha!

Ο μαθητής μας Γιώργος Μουτάφης στον Alpha!

Το Σάββατο 17/12/16 ο μαθητής του εκπαιδευτηρίου μας Γιώργος Μουτάφης και η μητέρα του κα Σέβη Καλού εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Alpha "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" στα πλαίσια του αφιερώματος για την εκμάθηση της τρίτης ξένης γλωσσάς σε νεανική ηλικία! Συγχαρητήρια στον μαθητή μας που σπουδάζει την αγγλική, την ισπανική και την γερμανική γλώσσα στην ηλικία των 11 ετών!

Μάθε περισσότερα
Πως θέτουμε όρια σε ένα παιδί;

Πως θέτουμε όρια σε ένα παιδί;

Ευχαριστούμε πολύ την ψυχολόγο κα Νένα Γεωργιάδου για τις χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε για το πώς θέτουμε όρια στα παιδιά όλων των ηλικιών!!

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης Open Saturdays!

Το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του So Easy Μελισσίων εύχεται σε όλους καλή σχολική χρονιά!!

Μάθε περισσότερα
SO EASY «English in Action»!

SO EASY «English in Action»!

Οι μικροί σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου So Easy Μελισσίων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που διοργανώνονται στα πλαίσια διάφορων εκδηλώσεων. Ενδεικτικά αναφέρονται θεματικές εκδηλώσεις  όπως Halloween, Christmas events, Carnival activities, summer craftwork, καθώς και τα βιωματικά εργαστήρια «ΠΑΡΑmythia by EN» που διοργανώνει κατά αποκλειστικότητα το So Easy Μελισσίων!!

Στόχος των δραστηριοτήτων είναι η εφαρμογή της μοναδικής  εκπαιδευτικής μεθόδου SO EASY «English in Action» που περιλαμβάνει γνωριμία και εκμάθηση της ξένης γλώσσας με βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο!! Στο So Easy Μελισσίων το ταξίδι προς τη γνώση έχει ατομικό διαβατήριο για κάθε μαθητή μας και πολλά εισιτήρια στον κόσμο της γνώσης, της δημιουργικότητας και της φαντασίας!! 

Δείτε το video μας ΕΔΩ

Μάθε περισσότερα
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το Σάββατο 23/4/2016 So Easy Μελισσίων σε συνεργασία με την συγγραφέα Νένα Γεωργιάδου διοργάνωσε το Πασχαλινό βιωματικό εργαστήρι αυτής της χρονιάς με τίτλο: «Ο λαγός ο γλυκός».

Όταν ο λαγός χάνει στο τρέξιμο από τη χελώνα νιώθει ντροπή, λύπη και αποδοκιμασία από τους φίλους του. Πώς η σοφή κουκουβάγια του SO EASY Μελισσίων βοήθησε το λαγό να ξαναβρεί τη χαμένη αυτοεκτίμησή του. Τι σκέφτηκε η πανέξυπνη κουκουβάγια για να ξανακερδίσει ο λαγός πίσω τους φίλους του;

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν, έμαθαν τις συμβουλές της κουκουβάγιας στα Αγγλικά και τέλος έφτιαξαν  ένα πεντανόστιμο Πασχαλινό cupcake με τη συνταγή της φίλης μας της κουκουβάγιας.

Δείτε Φωτογραφίες από το βιωματικό εργαστήρι:

Μάθε περισσότερα
Το So Easy Μελισσίων συμμετείχε στην φετινή γιορτή Γαλλοφωνίας (Francophonie)!

Το So Easy Μελισσίων συμμετείχε στην φετινή γιορτή Γαλλοφωνίας (Francophonie)!

Το So Easy Μελισσίων συμμετείχε στην φετινή γιορτή Γαλλοφωνίας (Francophonie) που πραγματοποιήθηκε σε όλον τον κόσμο το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016.

Τα τμήματα των Γαλλικών μας με τις καθηγήτριές μας προετοίμασαν με ενθουσιασμό και αγάπη για την γαλλική γλώσσα και τον γαλλικό πολιτισμό το θέμα συμμετοχής τους στην Francophonie 2016 και τους ευχαριστούμε θερμά!! 

Δείτε το video εδώ

Μάθε περισσότερα
4ο Βιωματικό Εργαστήρι για την φετινή χρονιά στη σειρά «ΠΑΡΑMythia by EN»

4ο Βιωματικό Εργαστήρι για την φετινή χρονιά στη σειρά «ΠΑΡΑMythia by EN»

Το Σάββατο 20/02/2016 το παράρτημα So Easy Μελισσίων διοργανώνει το 4ο Βιωματικό Εργαστήρι για την φετινή χρονιά στη σειρά «ΠΑΡΑMythia by EN». Η Τούλα η αρκούδα (Toula the bear) θα μας αποκαλύψει ένα πολύτιμο μυστικό για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και τα αναπάντεχα αυτής της ζωής.

Πού το κρύβει άραγε; Τα υπόλοιπα ζώα του δάσους θα μας βοηθήσουν να το βρούμε στο κουτί του κρυμμένου θησαυρού.

More info:

▪ Πρωτότυπο παραμύθι της συγγραφέως Νένας Γεωργιάδου.

▪ Επεξεργασία για την αγγλική γλώσσα από την εκπαιδευτικό Ελευθερία Κόρδατζη.

▪ Χειροποίητη κατασκευή με μικρές γευστικές εκπλήξεις από τη Νένα Γεωργιάδου.

▪ Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2108037871. 

Μάθε περισσότερα