Μαρούσι

Μαρούσι
210 6147260 -1
Χατζηαντωνίου & Πλαταιών 6

Σας καλωσορίσουμε στο So Easy Αμαρουσίου!


Στον φιλόξενο εκπαιδευτικό υπερσύγχρονο χώρο του σχολείου μας το ταξίδι εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας λαμβάνει χώρα μέσα από εμπνευσμένες μεθόδους διδασκαλίας ώστε οι μαθητές μας, μικροί, μεγάλοι, να απολαμβάνουν την πιο ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία μάθησης. 


Με την άρτια επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση των καθηγητών μας, την υψηλή τεχνογνωσία και τα καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα του so easy, είμαστε σε θέση να επιτυγχάνουμε τα καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα, γεγονός που αντανακλά και στα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις εξετάσεις. 


Είμαστε στη διάθεσή σας πάντα με ειλικρινές ενδιαφέρον, να σας ενημερώσουμε για το πώς η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί να γίνει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία μάθησης. 

Γιώργος Οικονόμου, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος So Easy Αμαρουσίου

ΝΕΑ

Ξένες Γλώσσες Για Ενήλικες!

Ξένες Γλώσσες Για Ενήλικες!

Εργασία; Σπουδές; Πιστοποίηση Γλώσσας; Oποια και αν είναι η ανάγκη σας η μέθοδος So Easy For Busy, σας δίνει λύσεις! 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ!

Με την εμπειρία 22 ετών στο χώρο των ξένων γλωσσών. Με την κορυφαία ακαδημαϊκή ομάδα. Με την εγγύηση της μεγαλύτερης αλυσίδας ξένων γλωσσών με εξειδίκευση στους ενήλικες, η μέθοδος εκμάθησης So Easy For Busy, αποτελεί την απάντηση στις σύγχρονες εκπαιδευτικές σας ανάγκες.

Αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε από την Ακαδημαϊκή Ομάδα του So Easy για 3 ολόκληρα χρόνια, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει λύσεις στις συνήθεις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ενήλικες στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Η μέθοδος εκμάθησης, So Easy For Busy, είναι σχεδιασμένη ώστε να

προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ενήλικα, 

προσφέροντάς του το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον με το αντίστοιχο περιεχόμενο γνώσεων, που τον οδηγεί γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά, στην επίτευξη του στόχου του.

Τα τμήματα ενηλίκων διαμορφώνονται κάθε φορά ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεων, το στόχο και το χρόνο που μπορεί να αφιερώσει κάθε σπουδαστής.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στο σπουδαστή ακόμα και να μεταπηδήσει σε επόμενο τμήμα (επίπεδο) κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Οι καινοτομίες όμως, δε σταματούν εδώ.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ!

Μάθε περισσότερα