Ιωάννινα

Ιωάννινα
26510 33177
Νικοπόλεως & Παπαναστασίου (γωνία)

"Εμείς, οι άνθρωποι του So Easy, κάθε χρόνο δίνουμε μια υπόσχεση στους μαθητές και τους γονείς που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Να είμαστε δίπλα στις ανάγκες τους, τις απαιτήσεις, τα όνειρα και τους στόχους τους.

Λειτουργούμε στα Ιωάννινα εδώ και ένα χρόνο, μέσα σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Η πολύχρονη πείρα μας, η αγάπη και η αφοσίωσή μας τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες, μας ωθεί στο να φροντίζουμε ώστε η εκμάθηση των ξένων γλωσσών να γίνεται με τον πιο ποιοτικό, σύγχρονο και ευχάριστο τρόπο, με επίκεντρο τις ανάγκες και τους στόχους κάθε σπουδαστή ξεχωριστά. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα στην διδασκαλία μας, «λύνεται η γλώσσα» των σπουδαστών μας παίζοντας εκπαιδευτικά παιχνίδια, ώστε να μιλάνε την ξένη γλώσσα σαν την μητρική τους.

Τα συστατικά αυτά, τα οποία προσαρμόζονται συνεχώς στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, μας χαρίζουν κάθε χρόνο έναν από τους υψηλότερους δείκτες επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης της γλωσσομάθειας.

Με την σωστή βοήθεια και τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σας εξασφαλίζετε ένα σίγουρο αποτέλεσμα, so easy!"

Νικολέττα Κουλούρη, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος So Easy Ιωαννίνων

ΝΕΑ

Παιδική Διατροφή & Διαταραχές της Όρεξης

Παιδική Διατροφή & Διαταραχές της Όρεξης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας για την “ Παιδική Διατροφή & Διαταραχές της Όρεξης”, στην οποία η Διατροφολόγος Χριστίνα Κωσταρά μας ενημέρωσε για τα συμπτώματα των διατροφικών διαταραχών και μοιράστηκε μαζί μας συνταγές γεμάτες ενέργεια.

Επίσης, το τμήμα μαγειρικής του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος με επικεφαλής τον Chef Ανδρέα Γεωργούλη, μας ετοίμασε νόστιμα και σπιτικά εναλλακτικά hamburgers.

Όλα τα τρόφιμα και τα λαχανικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ευγενική χορηγία των SEP Markets Παπαδόπουλος.

Μάθε περισσότερα
Χριστουγεννιάτικη παράσταση 2016!

Χριστουγεννιάτικη παράσταση 2016!

Οι μικροί μας μαθητές φόρεσαν τα γιορτινά τους και το πιο φωτεινό τους χαμόγελο, δούλεψαν πολύ και διασκέδασαν ακόμη περισσότερο, και μας απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι η παιδική ενέργεια και δημιουργικότητα λάμπουν πιο δυνατά ακόμα και από τα φώτα των Χριστουγέννων!

Καλή Χρονιά!

Μάθε περισσότερα
Κοπή πίτας 2016!

Κοπή πίτας 2016!

Στις 5 Φεβρουαρίου 2016 στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών So easy Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας όλους τους μικρούς μας μαθητές, όπου μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε προσφέραμε πολλά πλούσια δώρα.Περάσαμε μια πολύ ευχάριστη και όμορφη βραδιά και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά υγεία και καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Και του χρόνου!

Ακολουθεί δείγμα φωτογραφιών από την εκδήλωσή μας!

Μάθε περισσότερα