Ηλιούπολη

Ηλιούπολη
210 9955455
Ελευθ.Βενιζέλου 119 & Πρωτόπαππα 16

Ηλιούπολη | So easy

“Στα So Easy Ηλιούπολης εστιάζουμε στην προσωπική επαφή με τον κάθε μας μαθητή.

Η εξατομίκευση στη προσέγγιση και η προσαρμογή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις αποκλειστικές ανάγκες του κάθε μαθητή, είναι για εμάς προτεραιότητα.

Είμαστε δίπλα στις ανάγκες και στα “θέλω” των μαθητών αλλά και των γονέων τους,με στόχο να τους βοηθήσουμε να κατακτήσουν την ξένη γλώσσα, να επιτύχουν το πτυχίο τους και να δικαιώσουμε με πράξεις την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει, επιλέγοντάς μας.

Η δομή και η υποστήριξη ενός τόσο μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου, εγγυάται το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και την επίτευξη του στόχου που θα θέσετε. Γιατί στα So Easy Ηλιούπολης, είμαστε δίπλα σας!”

Ροζάκη Νίκη, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος So Easy Ηλιούπολης

φροντιστήρια ξένων γλωσσών στην ηλιούπολη Soeasy.gr

μαθήματα αγγλικών για ενήλικες

ξένες γλώσσες αγγλικά

μαθαίνω γερμανικά

φροντιστήριο ισπανικά

μαθαίνω αγγλικα ηλιουπολη

ilioypoli

Μαθήματα IELTS στην περιοχή Ηλιούπολη|So easy

προετοιμασία και πτυχία TOEIC

ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων|So easy

ξένες γλώσσες αγγλικά μαθήματα για παιδιά και εφήβους

τμήματα ενηλίκων

ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων

προετοιμασία πτυχία TOEIC IELTS GMAT

φροντιστήρια ξένων γλωσσών

ΝΕΑ

Ξένες Γλώσσες για Ενήλικες!

Ξένες Γλώσσες για Ενήλικες!

Εργασία; Σπουδές; Πιστοποίηση Γλώσσας; Oποια και αν είναι η ανάγκη σας η μέθοδος So Easy For Busy, σας δίνει λύσεις! 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ!

Με την εμπειρία 22 ετών στο χώρο των ξένων γλωσσών. Με την κορυφαία ακαδημαϊκή ομάδα. Με την εγγύηση της μεγαλύτερης αλυσίδας ξένων γλωσσών με εξειδίκευση στους ενήλικες, η μέθοδος εκμάθησης So Easy For Busy, αποτελεί την απάντηση στις σύγχρονες εκπαιδευτικές σας ανάγκες.

Αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε από την Ακαδημαϊκή Ομάδα του So Easy για 3 ολόκληρα χρόνια, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει λύσεις στις συνήθεις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ενήλικες στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Η μέθοδος εκμάθησης, So Easy For Busy, είναι σχεδιασμένη ώστε να

προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ενήλικα, 

προσφέροντάς του το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον με το αντίστοιχο περιεχόμενο γνώσεων, που τον οδηγεί γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά, στην επίτευξη του στόχου του.

Τα τμήματα ενηλίκων διαμορφώνονται κάθε φορά ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεων, το στόχο και το χρόνο που μπορεί να αφιερώσει κάθε σπουδαστής.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στο σπουδαστή ακόμα και να μεταπηδήσει σε επόμενο τμήμα (επίπεδο) κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Οι καινοτομίες όμως, δε σταματούν εδώ.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ!

Μάθε περισσότερα